Clicks276
hr.news

Biskup Schneider objašnjava zašto Vatikan ima za cilj uništavanje Crkve

Crkva se prilagođavala protestantizmu od Drugog vatikanskog sabora, izjavio je biskup Athanasius Schneider za Gloria.tv (njemački video ispod).

On primjećuje da je većina protestantskih skupina na svijetu prešla na rodnu ideologiju, pobačaj i neopaganizam, ostavljajući tako vrlo malo kršćanstva.

Za Schneidera je jasno da će Saborska Crkva dijeliti sudbinu liberalnog protestantizma. Nevjerojatno, on objašnjava da su vatikanski birokrati toga svjesni i točno znaju što rade:

"Ovo je planirano i predstavlja provedbu točno zamišljene ideologije kako bi se kršćanska vjera prilagodila ovom svijetu", kaže Schneider. Predstavlja dva moguća objašnjenja ovog modusa operandi Vatikana.

Prvo: Vatikanski birokrati izgubili su vjeru. Stoga se žele prilagoditi svijetu i sekulariziranim "vrijednostima". Oni su odbacili vjeru i predstavljaju se samo izvana kao biskupi i kardinali.

Drugo objašnjenje je da crkveni birokrati ne djeluju iz uvjerenja, već iz karijerizma kako bi stekli osobne prednosti, položaje i titule.

#newsNmwqkyrlgc