Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
sl.news
60

Duhovnik, ki policijo označuje za "nacistični gestapo" ponovno eksplodiral (video)

Policisti in uslužbenci javnega zdravja so zdaj že drugič v tem mesecu, v mestecu Calgaryju v Alberti v Kanadi pregledali protestantsko cerkev Arturja Pawlowskega (starega 48 let).

Pawlowski se je ponovno odzval nekontroliranim izbruhom jeze in preiskovalcem dejal, da ne bo sodeloval z "gestapom".

"Lahko pokličete mojega odvetnika, prav? Za to skrbi moj odvetnik. Ne želim prisluhniti nobeni besedi, ki jo imate povedati. Ne sodelujem z Gestapom, ne govorim z nacisti," je še zavpil, ter nato dodal:

"Prišli ste v uniformah kot razbojniki. To ste vi: rjavosrajčniki Adolfa Hitlerja, nacisti, gestapovci, komunisti, fašisti. Ne sodelujem z nacisti. Pogovorite se z mojim odvetnikom."

Policisti so Pawlowskemu pokazali dokument, ki upravičuje njihov pregled v povezavi z ukrepi proti Covidu.
Ta je prisotnim policistom odgovoril, da ga ne zanima, kaj imajo za povedati: "Poslušajte me, lahko se dogovorite za drug dan ... Gestapo, drug dan. Ne ta dan, ne ta dan, ne med cerkvijo. Razumete, dogovorite se za sestanek."

V tistem trenutku sta zdravstveni inšpektor in policija tiho zapustila cerkev. Decembra je bil Pawlowski oglobljen, ker ni nosil maske in ni imel dovoljenja za novembrsko demonstracijo proti nošenju mask. Pawlowski se je rodil v Kożuchówu (Freystadt) v Spodnji Šleziji in je verjetno nekdanji katolik.

#newsPgwafafdzu

08:37