Clicks34
ro.news

Anglia: „văduvul” căsătoriei pseudo-homosexuale va fi hitotonit preot

Episcopul din Leeds, Marcus Stock, în vârstă de 59 de ani, Anglia, îl vă hirotoni pe Christopher Butler, fost asistent medical, ca preot pe 17 iulie.

Butler a postat pe rețelele de socializare că a trăit într-o legătură homosexuală, recunoscută de stat, cu decedatul Alan Sumner, pe care l-a numit „partener de viață.”

Eparhia din Leeds a asigurat ChurchMilitant.com că Butler s-a „transformat radical în urmarea lui Iisus Hristos” și și-a luat angajamentul pentru o viață de castitate, deși nu a fost făcută nicio declarație publică în acest sens.

Diaconul Nick Donnelly explică faptul că homosexualitatea este o înclinație către actele de depravare gravă și că apartenența activă la mișcarea homosexuală este ca și cum ai fi îndoctrinat într-un cult de dependență din care este foarte greu să te eliberezi, psihologic și social.

Potrivit lui Donnelly, „atitudinea laxă” a unor episcopi englezi față de subcultura homosexuală „face foarte dificil pentru seminariști și preoți afectați să se desprindă de acest stil de viață moral distructiv.”

Predecesorul lui Stock la Leeds a fost Arhiepiscopul Arthur Roche, anti-catolic Prefect al Congregației Liturghiei.

#newsCszopmmxgl