Clicks255
hu.news
1

Róma döntött, de a német püspökök tárgyalni akarnak

A Hittani Kongregáció nyilatkozata az, hogy a homoszexuális "áldások" témája "természetesen" megbeszélésre kerül a német szinodalitással - mondta Georg Bätzing püspök, a német püspökök elnöke egy sajtóközleményben.

Bätzing lealázta a dokumentumot puszta "nézőpontként", pedig elrendeli a homoszexuális "áldások" lehetetlenségét.

Ugyanakkor Bätzing frontálisan támadja a dokumentumot, megírva, hogy az ilyen jellegű kérdésekre "nincs egyszerű válasz". Ha a kongregáció jóváhagyta volna az ilyen "áldásokat", Bätzing nem aggódott volna az "egyszerű válaszok" miatt.

Bätzing szerint a római döntés csupán "tükrözi az egyházi tanítás állapotát, ahogy azt számos római dokumentum tükrözi".

De Németországban és az egyház más részein már régóta folynak a viták arról, hogyan lehet ezt az "oktatási fejlődést" előmozdítani "életképes érvekkel" - írja Bätzing.

Bätzing nem tudjuk, hol él. A homoszexualizmust már számos felekezetbe bevezették szerte a világon, amelyek ennek következtében mostanában feloszlanak. Bätzing "Németországában", ahol az egyház szabadesésben van, ez sem lesz másképp.

Kép: Georg Bätzing © Press picture, #newsYsrprsgkwf

francesco69
A Szentírás egyértelmű, "Irtsd ki Izraelből, akik férfival hál!" A német püspökök, kévés kivétellel, nagy valószínűséggel érintettek a homoszexuális kérdésekben, ezért ennyire fontos téma a számukra. Pedig lenne mivel törődniük, mert Németországban nem sokára, az Egyház sajnos katakombákba fog kényszerülni. Beérett az "übermensch" rothadt gyümölcs, derogált a németeknek, olyan munkát végezni, …More
A Szentírás egyértelmű, "Irtsd ki Izraelből, akik férfival hál!" A német püspökök, kévés kivétellel, nagy valószínűséggel érintettek a homoszexuális kérdésekben, ezért ennyire fontos téma a számukra. Pedig lenne mivel törődniük, mert Németországban nem sokára, az Egyház sajnos katakombákba fog kényszerülni. Beérett az "übermensch" rothadt gyümölcs, derogált a németeknek, olyan munkát végezni, mint szemétszállítás stb., vendégmunkások kellettek az iszlám világból, lassan kisebbségbe szorulnak a saját hazájukban. Az önteltség a Sátán világa.