02:49
Clicks2.4K
FATIMA SZÁZ
11
FP: Mária asszony, anya és mesztic de nem társmegváltó. www.vaticannews.vaMore
FP: Mária asszony, anya és mesztic de nem társmegváltó.

www.vaticannews.va
FATIMA SZÁZ
"...eljöttem az égből és megjelentem a földön minta Szeplőtelen, hogy megerősítselek benneteket, mivel elsősorban az a feladatom, hogy küzdjek a gonosz lélek ellen, és legyőzzem őt." (Don Stefano Gobbi által kapott üzenet, 1975. 12. 08.)
Bazsó-Dombi Attila
Démonizált gnosztikus perverzitás!
Stoffán György
Ha ez normális, akkor én vagyok teljesen hülye! Ez Mária gyalázása volt, semmi más!
Bazsó-Dombi Attila
Sajnos Isten-gyalázás is!
charisma
"Mária Istennel keveredett."
Uram irgalmazz...
Atosz80
A Szűzanya igen is társmegváltó sok katolikus prófétán látnokokon keresztül kéri is hogy ismerjék el és hirdessék ki az egyházban!!!!!
charisma
Amit írtam, azt Ferenc pápa mondta a videóban.
Amit írtál, az nem rám vonatkozik, hanem Ferenc pápára, mivel ő állította az ellenkezőjét, szintén a videóban.
Atosz80
tudom kedves charisma tudok én is a sorok között olvasni
Atosz80
FATIMA SZÁZ
Mária minden kegyelem Anyja - XIII. Leó, Szent X. Pius, XV. Benedek és XI. Pius pápák használták és támogatták ezt a kifejezést: Minden kegyelem közvetítője. A tétel azt tartja, hogy minden kegyelem, akár megszentelő, akár segítő, akár az Egyházon belül, akár azon kívül, úgy jut el azokhoz, akikhez szánva van, hogy Máriának rész jut a kiosztásban, vagyis semmiféle kegyelem nem kerüli meg őt …More
Mária minden kegyelem Anyja - XIII. Leó, Szent X. Pius, XV. Benedek és XI. Pius pápák használták és támogatták ezt a kifejezést: Minden kegyelem közvetítője. A tétel azt tartja, hogy minden kegyelem, akár megszentelő, akár segítő, akár az Egyházon belül, akár azon kívül, úgy jut el azokhoz, akikhez szánva van, hogy Máriának rész jut a kiosztásban, vagyis semmiféle kegyelem nem kerüli meg őt mennybevétele óta. Ebből pedig következik, hogy Mária társmegváltó (Mediatrix secundaria). www.katolikus-honlap.hu

XI. Pius: "A boldogságos Szűz, aki eredendő bűn nélkül fogantatott, Isten Anyjává lett kiválasztva, hogy részestárs lehessen az emberiség megváltásában."
Részlet a „Minden népek Asszonya” üzeneteiből: „Az Úr minden nép Megváltója. Szűz Mária, az Anya kezdettől fogva ki volt választva mint Társmegváltó. Akkor lett társmegváltóvá, amikor az Úr Jézus visszatért az Atyához. Minden nép közbenjárója és szószólója lett.” (1953. október 11.)

II. János Pál regnálása alatt hat ízben használta Máriával kapcsolatban a "társmegváltó" kifejezést.
www.hetek.hu
Atosz80