Clicks314
hu.news
4

Cordileone érsek elvesztette az irányítást saját érseksége alól?

A San Francisco-i katolikus caritas több tweet üzenetet írt arról, hogy "tiszteletet adnak" a homoszexuálisoknak és az olyan meleg eseményeknek, melyek a meleg paráználkodást támogatják.

Miután JosephSciambra.com (június 9) írt az ügyről, az üzeneteket kitörölték.

Ez a negyedik eset, hogy Sciambra melegpropagandáról írt jelentést, melyek a San Francisco-i érsekség közösségi média profiljain jelent meg.

Úgy tűnik, hogy a 64 éves "konzervatív" Salvatore Cordileone érsek teljesen tehetetlen. A beteg bejegyzéseket kitörölték, de az elkövetők továbbra is a helyükön maradnak.

Cordileone valószínű Ferenc pápától fél, aki egy hatalmas meleg hálózatot épített ki a Vatikánban. Az érseket valószínű, hogy kirúgná a pápa, ha az felszólalna a mindenható meleg lobbi ellen.

Kép: Salvatore Cordileone, © American Life League, CC BY-NC-SA, #newsMjejjxahyk
Miserere_nobis
@purificatio
A II. vatikáni zsinat után bevezetett új rítusú misék következtében a magyar hívek 95%-a csak nevében katolikus, valójában már rég protestáns. Ferenc pápa(?) alatt pedig csak még rosszabb lett a helyzet...
Ezt itt a fórumon is jól “követni” lehet...
Sok áldozatra és imára van szükség a papokért!
purificatio
Szerintem nem az új miserítussal van a baj. Azt is lehet igaz hittel, tiszta szívvel, méltóságteljesen végezni.
Miserere_nobis
Nem lehet(ne)...
purificatio
És vajon a magyar hívek miért nem botránkoznak meg azon, hogy sok hitetlen pap kettős életet él, miközben a katolikus tanítást és erkölcsöt képviselő papokat ellehetetlenítik???