hu.news
1417

Az anya imádkozott, a pap pedig ráhívta a rendőrséget

Gary Ziuraitis atya felhívta a rendőrséget, amikor észrevett egy nőt, aki 11 gyermek édesanya, aki családjának néhány tagjával imádkozott a Missouri állambeli Kansas Cityben, az Örök Segítő Szűzanya …More
Gary Ziuraitis atya felhívta a rendőrséget, amikor észrevett egy nőt, aki 11 gyermek édesanya, aki családjának néhány tagjával imádkozott a Missouri állambeli Kansas Cityben, az Örök Segítő Szűzanya templomban.
Az anya elmondta a RestoringTheMedia lapnak (november 3, lent), hogy bár a templom üres, a templom kaput nyitó ember megszólta őket, mert nem viselnek maszkot.
Ziuraitis - aki maga is lelepleződött - megkereste a csoportot, és azt követelte tőlük, hogy vagy hagyják el a templomot, vagy vegyenek fel maszkot, de ők nem voltak hajlandók erre.
A dühös Ziuraitis ekkor felhívta a rendőrséget, akik rájöttek, hogy a maszkok kikényszerítése nem az ő feladatuk. A pap kérésére azonban megkérték a családot, hogy távozzanak.
Az anya azt mondja, hogy hat héten keresztül egyetlen Kansas City-ben található üzlet sem kérte tőle, hogy vegyen fel maszkot.
#newsMmizborbah
Xzenon
Lesz ez még "jobb" is!! Várjuk!