Clicks110
hu.news

Novell püspök homoszexualitás ellenes terápiára ment?

Xavier Novell volt solsonai püspök most pedofil-pornós ágyasával él a spanyol Manresa központjában, azon a helyen, ahol Szent Ignác írta lelkigyakorlatát, amely mindössze negyven kilométerre van Solsónától.

Most sok önjelölt hős élvezi azt, hogy megszólalhatnak. Egyikük a hírhedt Lucia Caram apáca, aki szintén Manresában él, úgy véli, hogy a Szűzanya "szexelt" Szent Józseffel, és ennek ellenére azzal vádolta Novellt, hogy "nem volt magánál".

Az oligarchák médiája azt állítja, hogy Novell páciensként részt vett a bűnbánó homoszexuálisoknak szánt terápiákon, hogy "megerősítse heteroszexualitását". Ugyanakkor azért szidják Novellt, mert támogatta azokat a terápiákat, amelyeket a Verdad y Libertad ajánlott.

Suria plébánosa, ahonnan Silvia származik, tudatta a világgal, hogy Silvia édesanyja segítőként tevékenykedik a plébánián.

Novellt látták kocogni Manresában reggel 7.00 órakor, de nem beszélt senkivel, úgy tűnik, mert a Vatikán megtiltotta neki, hogy nyilvánosan beszéljen. Állítólag azt mondta a barátainak, hogy "amikor ennek (a románcnak) vége lesz, nagyon magányos leszek".

#newsZkdvlhzsbk