hu.news
2998

Olcsó műsor: Befejezte a vallásos életet Cristina nővér

A 34 éves Cristina Scuccia nővér az olasz Novus Ordo egyház egykori sztárja volt, aki Alicia Keys No One című dalával a The Voice of Italy című tehetségkutató műsort is megnyerte.

A kimondottan kínos videó 111 millió megtekintést ért el a Youtube-on, ami egyértelműen jelzi, hogy tartalmilag teljesen hülyeség.

November 20-án Scuccia egy piercinggel az orrában jelentette be a Verissimo-ban, egy másik olcsó tévéműsorban, hogy feladta fogadalmát, és popénekesként szeretne teljes értékű karriert befutni.

Scuccia 2009-ben csatlakozott a Szent Orsolya szerzetesrendhez, Brazíliában töltötte noviciátusát, majd 2012-ben tett fogadalmat. Ugyanebben az évben kezdett el énekesként fellépni egyházi ruhában.

Ferenc üres megfogalmazásaira támaszkodva a Verissimo műsorában elmondta, hogy "mély hálával" tekint vissza életének vallásos időszakára, mondván, hogy "a változás a fejlődés jele", de "mindig ijesztő, mert könnyebb ragaszkodni a megszokott dolgokhoz, mint megkérdőjelezni önmagunkat", ezzel beállítva a hűtlenségét egyfajta hőstettnek.

Feltették neki a kérdést, miszerint "van-e helyes és helytelen", amire azt válaszolta: "Azt hiszem, hogy a bátorsággal csak a szívedre [értsd: egódra] kell hallgatnod".

Scuccia szerint "a zenei siker nem vonta el a hivatásától, hanem inkább a növekedés útjára ösztönözte", utalva arra, hogy Krisztus követése számára túl kevés volt.

Jelenleg pincérnőként dolgozik Spanyolországban. Új/régi életében nem akar elzárkózni a szerelem elől sem: "Nem ez a prioritásom, de mindig is hittem benne".

2019 márciusában Scuccia még csodálva beszélt az abortuszpárti-, homoszexuális- és istenkáromláspárti aktivistáról, Lady Gagáról.

Kép: Cristina Scuccia © wikicommons, CC BY-SA, #newsQpmqcmbkkr

02:15
Bazsó-Dombi Attila
Borítékolható volt, nyilvánvaló libaság.
ancilla456
Nahát! 😂