Clicks23
ro.news

Viganò: „Francisc nu a reacționat deloc”

Când era Nunțiu în SUA, Arhiepiscopul Viganò i-a spus lui Francisc în septembrie 2015 că, la acea vreme, mai mulți catolici decât oricând făceau parte din administrația SUA (Biden, Kerry, Pelosi), dar toți erau pro-avort și erau în favoarea pseudo-căsătorie homosexuale și a ideologiei de gen.

Viganò a declarat pentru MarcoTosatti.com (14 septembrie) că l-a întrebat pe Francisc cum să explice acest lucru, dar Francis „nici măcar nu a reacționat."

Pentru Viganò, responsabilitatea pentru trădarea acestor politici catolici de sine stătătoare revine în întregime clerului infidel care este „aservit ideologiei moderniste."

El vede o legătură strânsă între rebeliunea clerului modernist - condusă de iezuiți - și educația generațiilor de catolici.

În acest sens, pentru Viganò statul profund și biserica profundă au acționat împreună, cu scopul de a destabiliza atât ordinea civilă, cât și cea ecleziastică.

Prin urmare, Viganò nu este surprins de faptul că prioritățile politice ale lui Bergoglio coincid cu cele ale lui Biden. El numește imigrația, ecologismul, ideologia de gen, dizolvarea familiei și globalismul.

„Opoziția” formală a lui Francisc față de avort și îndoctrinarea homosexuală a copiilor este pentru Viganò „formală” și „dezavuată în practică”.

#newsNunvevufot