Clicks244
hr.news

"Nazi gestapo" pastor PONOVNO pukao (video)

Policija i službenici javnog zdravstva pregledali su protestantsku crkvu Artura Pawlowskog (48) drugi put ovog mjeseca u Calgaryju u Alberti u Kanadi.

Pawlowski je ponovno reagirao nastupom bijesa govoreći im da neće surađivati s "Gestapom".

"Možete nazvati mog odvjetnika, okej? Za to se brine moj odvjetnik. Ne zanima me slušati ni jednu riječ koju imate za reći. Ne surađujem s Gestapom, ne razgovaram s nacistima", vrištao je.

"Došli ste u uniformama poput nasilnika. To ste vi: smeđe košulje Adolfa Hitlera, nacista, Gestapa, komunista, fašista. Ne surađujem s nacistima. Razgovarajte s mojim odvjetnikom."

Policajci su Pawlowskom pokazali dokument koji opravdava njihovu inspekciju povodom Covida. Odgovorio je da ga ne zanimaju njihove riječi: "Slušajte me, možete dogovoriti sastanak drugi dan... Gestapo, drugi dan. Ne ovaj dan, ne ovaj dan, ne za vrijeme crkve. Razumijete, dogovorite sastanak."

U ovom trenutku zdravstveni inspektor i policija tiho su napustili crkvu. U prosincu je Pawlowski kažnjen zbog toga što nije nosio masku i nije imao dozvolu za demonstracije protiv maski u studenom. Pawlowski je rođen u Kożuchówu (Freystadt), Donja Šleska, a vjerojatno je i bivši katolik.

#newsPgwafafdzu