Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
hr.news
157

"Sram Vas bilo" - Macron u Lourdesu, primio poruku od Gospe

Oligarhijski mediji izvijestili su da je francuski predsjednik Emmanuel Macron, koji je njihov proizvod, posjetio 16. srpnja marijansko svetište Lourdes kao prvi francuski predsjednik koji je to učinio.

U stvarnosti, Macron je bio u južnoj Francuskoj na Tour de Franceu te u posjetu području posebno pogođenom ekonomskom krizom nastalom načinom na koji se rješavalo krizu Covida.

Nakon završetka dana, u 17 sati, posjetio je Lourdes kako bi se susreo s "turističkim operaterima" i ušao u svetište u tom kontekstu.

Dok je bila okružena mnoštvom, Gospa je Macronu omogućila da čuje istinu. Vjernik ga je pozvao prigodnim riječima: "Sram Vas bilo, gospodine predsjedniče. Ovo je skandal! Vi ste ateist, ateist prvog reda. Nemate razloga biti ovdje." Bila je to previše bolna istina, a Macronova tajna policija brutalno je uklonila čovjeka.

Macron je socijalist, milijunaš i bivši investicijski bankar Rothschilda usko povezan s oligarhijskim listom Le Monde. Na vlast je stupio 2017. godine nakon što je francuska duboka država uklonila Françoisa Fillona iz predizborne kampanje optužbama koje do danas još nisu definirane.

#newsFuzitihivv