Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks606
hu.news
3

Német püspök: Már a szemináriumban sem szerettem Gänsweint

Az 59 éves Reinhold Nann püspök, a perui Caravelí prelátusa egy szarkasztikus "Georg Gänswein gászjelentést" publikált a ReinholdNann.Blogspot.com lapon.

"Bevallom, már a freiburgi szemináriumban nem szerettem Gänsweint" - írja a püspök.

"Már akkor is nagyon sokat foglalkozott a kinézetével, ragyogóan mosolygott, de kemény szócsatákba keveredett, nagyon konzervatív".

Nann és Gänswein és a freiburgi egyházmegyében lettek felszentelve. Majd Gänswein egyenesen Rómába ment, mert "egy német plébániában vagy egyházmegyében nem fogadták volna el a megosztó természete miatt".

Nann örül, amiért Gänswein "végre" nem Ferenc pápa mellett van, "de még mindig ápolhatja Benedeket" - mondja gúnyolódva.

Nem mindenki örül Nann gyászjelentésének. "Így bánnak egymással a püspökök?" - kérdezi Johannes Buchmüller atya egy kommentben.

Kép: 2006, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsVryssiahcg

Nem szégyenli magát ez a püspök, hogyan nyilatkozik? Apostolutódnak nevezi magát? Rosszabb mint egy istentelen ember. Undorító.
"Ápolhatja Benedeket", ilyen kijelentést tesz. Fogalma nincs arról, hogy mit jelent beteget, idős embert ápolni, de gondolom nagy vehemenciával beszél a szószékről a betegek gondozásáról. Minden püspök jelöltet 2- 3 évre el kellene küldeni szociális munkára, hogy kiderüljön mennyire alázatosak és alkalmasak a püspökségre. 100 jelöltből maximum egy felelne meg a püspökségre.
Az irigység a Sátán sajátos tulajdonsága, ebből született a halál, főbűn. Ez a prelátus ebben a főbűnben szenved, a szentgyónás gyógyít testet és lelket.