Clicks161
hu.news

Ne gondolkodj! Vádat emelnek a pap ellen, amiért kritizálta a szent tehenet

Paulo Antônio Mueller tapurai (Brazília) atya június 13-i szentbeszédében bírálta a nagyhatalmú Globo TV homoszexuális újságíróját, aki nem tűri az eltérő hangokat.

Egy nappal a brazíliai homoszexuális "szerelmesek napja" után Mueller a dolgokat relativizálta, mondván, hogy "a randizás nem olyan, mint amit a Globo mutatott ezen a héten: két viados (portugálul "buzi"), bocsánat, két viados." Egy kis viadóval rendelkező riporter felhívta Felipét, és azt mondta: 'Készítsd elő az ebédet, hazajövök. Hiányzol, Felipe". Nevetséges" - jegyezte meg Mueller.

Hivatkozott a Teremtés könyvére, amelyből kiderül, hogy Isten "férfit és nőt teremtett", és ezzel megteremtette a házasságot. Mueller elismerte, hogy "két viados és két leszbikus egyesülését nevezhetik úgy, ahogy akarják, de házasságnak nem", megjegyezve, hogy ez "Isten iránti tiszteletlenség lenne, szentségtörés, istenkáromlás", mert "a házasság valami szép és méltóságteljes dolog".

A prédikációról készült videó vírusként terjedt el, ezért Mato Grosso állam ügyészsége az oligarchák nevében "gyűlöletbeszédként" vizsgálja ezt a kritikát. A brazil legfelsőbb bíróság nemrégiben azt állította, hogy a homoszexuális erkölcs kritizálását úgy kell kezelni, mint a "rasszista" cselekedeteket, amelyeket Brazília "bűncselekményként" kezel.

#newsXwjmliywul