Clicks745
hu.news
3

Orbán egy muszlim invázióról szóló levelet adott Ferenc pápának

Orbán Viktor magyar miniszterelnök szeptember 12-i budapesti találkozójukon átadta Ferenc pápának IV. Béla magyar király (+1270) IV. Ince pápának címzett levelét.

IV. Béla 1250-ben figyelmeztette a pápát a mongol invázióra, a katolikus nemzetek egységére szólítva fel. Őt figyelmen kívül hagyták. Magyarország 35 évvel később nagy véráldozatokkal védte meg magát a tatárjárástól.

Míg Orbán burkoltan az Európába történő folyamatos muszlim invázióra utalt, Ferenc pápa mindössze hétórás látogatásán arra buzdított, hogy mindenki felé nyújtsuk ki a karunkat - kivéve persze a római rítusú katolikusokat.

Több hírügynökségnek feltűnt, hogy Ferenc pápa és Orbán több méter távolságra foglaltak helyet egymástól, ami egy nagy, de szükséges biztonsági távolság, hiszen Orbán keresztény, Ferenc pápa pedig konformista.

#newsLudfgmuxka

lowoa
thelibertybeacon.com/…is-seeking-to-fulfill-kalergi-depopulation-agenda/ , Ahelyett, hogy visszaadnák azt a vagyont, amelyet a Rothschildok generációkon keresztül elloptak a világtól, úgy döntöttek, hogy garantált jövedelmet kínálnak, amelyet el lehet venni, ha valaki a Rothschildok mesterséges intelligencia algoritmusai alapján negatív társadalmi hitelminősítést kap. jamesfetzer.org/…is-seeking…More
thelibertybeacon.com/…is-seeking-to-fulfill-kalergi-depopulation-agenda/ , Ahelyett, hogy visszaadnák azt a vagyont, amelyet a Rothschildok generációkon keresztül elloptak a világtól, úgy döntöttek, hogy garantált jövedelmet kínálnak, amelyet el lehet venni, ha valaki a Rothschildok mesterséges intelligencia algoritmusai alapján negatív társadalmi hitelminősítést kap. jamesfetzer.org/…is-seeking-to-fulfill-kalergi-depopulation-agenda/
Beati pauperes spiritu
Az irgalmasság lelki cselekedetei:

- bűnösöket jóra inteni
- tudatlanokat oktatni
- kételkedőknek jó tanácsot adni
- szomorúakat vigasztalni
- igazságságtalanságokat békével tűrni
- az ellenünk vétőknek megbocsátani
- élőkért és holtakért imádkozni
Jozsef Ferenc
Ezzel a történettel fogom szemléltetni a gyermekeim számára a "falrahányt borsót"!