hu.news
681

Abortusz őrület: Anglia betiltja a keresztvetést

Anglia nemzeti elnyomási zónákat akar bevezetni az abortuszklinikák körül.

Ennek az abortusznál jóval szélesebb körű következményei lesznek, mivel már azokat a katolikusokat is bűnözőként kezelhetik, akik egyszerűen csak megállnak egy abortuszklinika közelében.

A parlamenti képviselők október 18-án megszavazták azt a módosítást, miszerint akár hat hónap börtönbüntetés is kiszabható azokra, akik a gyermekük megölésére készülő anyák közelébe merészkednek.

"Olyan emberekről van szó, akik csak próbálják felhívni a figyelmet a terhesség nehézségeivel küzdő nők számára elérhető támogatásra" - nyilatkozta Sir Edward Leigh konzervatív képviselő, aki a javaslat ellen szavazott - "Bűnözőként kezeljük a nagymamákat, amikor a Just Stop Oil emberei (festményeket meggyalázó aktivisták) szabadon sétálnak".

A törvényjavaslatnak még több jóváhagyási szakaszon kell átesnie, mielőtt jogerős lenne. Bournemouthban azonban már most elnyomási zónát hoztak létre hat utcában az abortuszklinika körül.

Ahogy a lejjebb látható táblán is olvasható, 100 font büntetés mellett megtiltják az olyan virrasztásokat, ahol a résztvevők "hallhatóan imádkoznak, szentírást idéznek, térdre ereszkednek, szentelt vizet locsolnak a földre vagy keresztet vetnek", ha látnak egy gyermekét meggyilkolni készülő anyát arra sétálni.

Kép: ADF International, #newsQnvtnfcipd

05:58