Clicks817
hr.news

Prijelomna vijest: Bečki kardinal Schönborn "blagoslovio" gej partnerstvo

Najozloglašeniji austrijski homoseksualac Gery Keszler (55) otkrio je 4. rujna da je bečki kardinal Christoph Schönborn (73) "blagoslovio" njegovo gej konkubiniranje.

Keszler je osnivač Bečkog Life bala, najvećeg europskog gej propagandnog programa. Osobni je prijatelj Schönborna. Redovito se susreću na privatnim večerama. U prosincu 2017. godine obojica su organizirali gej propagandne događaje unutar Bečke katedrale.

Šokantno otkrivenje je objavio Keszler tijekom javnog razgovora s pro-gej biskupom Bennom Elbsom iz Feldkircha u Austriji. Sastanak je organizirala biskupija i objavila video.

Keszler se prisjetio kako ga je Schönborn posjetio u njegovoj vikendici u Güssingu u Južnom Gradišću 15. kolovoza - na blagdan Velike Gospe - za ručak u prisutnosti Keszlerove gej konkubine. Güssing je 160 km vožnje od Beča.

Prema riječima Keszlera, Schönborn je "izrekao molitvu", a zatim "odjednom blagoslovio" dvojicu nepokajničkih homoseksualaca: "To mi je bilo fantastično", dodao je Keszler. Nakon "blagoslova" otvorili su bocu pjenušca, koju je donio Schönbornov "bliski partner".

Keszler je rekao da je "vrlo, vrlo sretan" zbog Schönbornovog "blagoslova" priznajući da je njegovo otkrivenje "malo pod prisilom". "Ali budući da je to učinio, vjerojatno će se složiti da o tome mogu govoriti".

Crkva homoseksualnost razmatra jednim od četiri grijeha koji plaču Bogu za osvetu. Homoseksualnost je gotovo isključivo odgovorna za krizu Crkve vezanu uz zlostavljanja i pedofiliju.

Slika: Gery Keszler, Christoph Schönborn, © Figlhaus Wien Akademie für Dialog und Evangelisation, CC BY-SA, #newsZgxforzmrp