Clicks860
hu.news
2

Ferenc pápa: "Én mentettem meg Medjugorjét!"

Chiara Amirante, a római Nuovi Orizzonti segítő szervezet alapítója azt mondta november 1-jén egy medjugorjei látogatása során, hogy nemrég beszélt Ferenc pápával egy órát az állítólagos boszniai jelenésekről, és a pápa "áldását adta" arra, hogy elmondja, miről beszéltek. Amirante elmondása szerint Ferenc pápa a következőt mondta:

"Chiara, nézze, én mentettem meg Medjugorjét, mert a Hittani Kongregáció bizottsága a sok hamis hír alapján szinte már Medjugorjét is hamisnak vélték. Tehát én mentettem meg Medjugorjét, én küldtem oda Hoser érseket, mert hiszek abban, amit a sajtókonferencián mondtam, (a fatimai-római repülőút során 2017 májusában) hogy itt sok az egyértelmű gyümölcs.

Mondhatni szívemen hordom Medjugorjét, nem tudtam, hogy az általam kimondott kijelentés (azt mondta, hogy a Szűzanya túl sokat beszélt), amelyet személyes véleményként mondtam, hamis információ volt, és nagy nyomot hagyott maga után.

Tehát mondhatni szívemen hordom Medjugorjét, továbbra is haladok Hoser küldöttségével, pont azért, mert meg akarom tartani azt, ami szép Medjugorjében".

#newsFhckpvmlep

Gratia copiosa
A hu.News hireit gyanakvassal fogadom. Az olcso es primitiv dicsekves gypmorforgato. Mi a nem szep, amit nem akar/akarnak megtartani ?
lowoa
Bru-ha-ha, röviden a hazug embert előbb utólérik mint a sánta kutyát...