Jozsef Ferenc
Mire való ez az olajkeverék és honnan szerezhető be az alapanyag?
lowoa
@Jozsef Ferenc egy idézet az üzenetből:

„Az emberiség azt hiszi, hogy beoltatja magát, hogy megmenekült, de ellenkezőleg, ezek a védőoltások - a Moderna, a Pfizer, az Astra Zeneca és a Johnson & Johnson - az ő kárukra lesznek, mivel az oltás méreg az emberiség számára a Sátán által. Azok azonban, akik megtagadják az oltást, meglátják, mit tesz az oltás, mivel öt éven belül sokan meghalnak …More
@Jozsef Ferenc egy idézet az üzenetből:

„Az emberiség azt hiszi, hogy beoltatja magát, hogy megmenekült, de ellenkezőleg, ezek a védőoltások - a Moderna, a Pfizer, az Astra Zeneca és a Johnson & Johnson - az ő kárukra lesznek, mivel az oltás méreg az emberiség számára a Sátán által. Azok azonban, akik megtagadják az oltást, meglátják, mit tesz az oltás, mivel öt éven belül sokan meghalnak azok közül, akik felvették az oltást . ”

„Azok számára, akik zavartak, van egy módja annak, hogy ellenőrizzék az oltást a testükön belül, és kedveljék ezt a terméket - ( Marseille's Thieves Oil ) -, ez segít a gyilkos méreg hígításában a testben - és az imádsághoz fordulhatnak.”

Szerintem mindenkinek magának kell elkészíteni, mivel a megadott hozzávalók már jó ideje nyilvánosságra vannak hozva, ha jól emlékszem már lassan 11 éve bizonyosan.
Beati pauperes spiritu
Ezt az angolnyelvű írást találtam róla:
chloeangus.com/pages/the-legend-of-thieves-oil
lowoa
@Beati pauperes spiritu köszönöm szépen ezt az információt még nem ismertem.
Jozsef Ferenc
Köszönöm az információkat!