hu.news
11.1K

Marx bíboros: a homoszex központja nem a szex

Marx tájékoztatta Ferencet arról, hogy részt venne egy március 13-i homoszexuális eucharisztián Münchenben, mondta a LaStampa.it-nek (június 18.). Számára a homoszexuálisok "szeretettel" élik …More
Marx tájékoztatta Ferencet arról, hogy részt venne egy március 13-i homoszexuális eucharisztián Münchenben, mondta a LaStampa.it-nek (június 18.).
Számára a homoszexuálisok "szeretettel" élik meg kapcsolatukat. Ezért azt kérdezte: "miért ne mondhatnánk ezeknek a pároknak, hogy "Isten kísérjen titeket utatokon? Én az áldásról beszélek".
Marx tudni véli, hogy a homoszexualitás középpontjában "nem a szex" áll, hanem "az együtt töltött élet vágya, a szerelem, a kölcsönös bizalom, a hűség a halálig." Következtetése: "ezért nem mondhatom, hogy mindez bűn".
A valóság "színesebb", mint Marx képzelete. A tanulmányok azt mutatják, és a homoszexuálisok is elismerik, hogy a homoszexuális élet többnyire promiszkuitással járó életmód, amely együtt jár a betegségek (HIV, szifilisz stb.), alkoholizmus, kábítószerrel való visszaélés, étkezési zavarok, pornófüggőség, öngyilkosság és - a végén - örök kárhozat kockázatával.
Kép: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsSdoipnajkk
charisma
A "színesebb képbe" már a majomhimlőnek csúfolt betegség is beletartozik.