Liturgikus vagy lelkipásztori? Milei a Szent Péter-bazilikában részesül áldozásban

Javier Milei ("El Loco") argentin elnök úrvacsorát kapott, amikor vasárnap a Szent Péter-bazilikában részt vett az Eucharisztián, Mama Antula, Argentína első szentjének szentté avatásán. Nem hívő …More
Javier Milei ("El Loco") argentin elnök úrvacsorát kapott, amikor vasárnap a Szent Péter-bazilikában részt vett az Eucharisztián, Mama Antula, Argentína első szentjének szentté avatásán.
Nem hívő katolikus családban keresztelték és nevelték, nem gyakorolja a hitet. Tavaly az ElPais.com-nak elmondta, hogy minden nap olvassa a Penateuchot ("Tórát"), és rendszeresen kommunikál "rabbijával" WhatsAppon keresztül.
Ennek ellenére, amikor hivatalba lépésekor belépett a Buenos Aires-i székesegyházba alelnökével, Victoria Villarruellel, aki egy PiusX kápolnában jár misére, mindketten egyszerre hajtottak fejet a szentség előtt, ellentétben Jorge Garcíával, Buenos Aires érsekével. Amikor Milei e hónap elején Jeruzsálembe látogatott, azt fontolgatta, hogy áttér a zsidóságra.
Mileinek nem okoz gondot, hogy mindent és mindennek az ellenkezőjét mondja és teszi.
A Zenit.org feltette a kérdést, hogy a Fiducia Supplicans aljas szellemében az ő szentségtörő áldozása inkább "lelkipásztori" vagy talán "…More
Jozsef Ferenc
Lehet, hogy az MI tud valamit, amit mi még nem?!
charisma
Elég baj, ha már a Szent Péter Bazilikában is úrvacsorát osztanak szentáldozás helyett.
A mesterséges intelligencia által készített fordításnak valahogy minden ez az eredménye. Vajon miért?...