Clicks35
ro.news

Schimbarea regimului: Francisc devine băiatul de altar al lui Biden

Francisc l-a primit pe 15 mai pe John Kerry, trimisul special pentru climă al regimului woke al lui Biden, care a vizitat Vaticanul pentru o conferință cu ușile închise în aceeași zi despre „Visul unei reluări mai bune.”

„Repornire” pare să fi înlocuit sinistrul „resetare”. Printre participanți s-au numărat miniștrii de finanțe din Mexic, Germania, Franța, Spania, Italia și Argentina, economiști de stânga și șefii Băncii Mondiale, ai Uniunii Africane, ai Fundației Rockefeller și ai Fondului Monetar Internațional.

Un Kerry linguşitor a declarat pentru VaticanNews.va că l-a întâlnit pe Francisc, deoarece este o „autoritate morală pe tema crizei climatice” și „una dintre, dacă nu , cele mai puternice voci de pe planetă.” Cu toate acestea, sunt oligarhii care decid prin mass-media lor ce voci să le facă „puternice” și pe care să le suprime.

„Vaticanul poate fi o entitate mică," Kerry a continuat să măgulească ", dar turma este enormă pe o bază globală și Sfinția Sa, Papa Francisc, are capacitatea de a ajuta la galvanizarea acțiunilor din țări.”

Kerry este un „catolic” pe hârtie ale cărui poziții față de avort au fost condamnate de episcopii SUA în 2004, când a candidat la funcția de președinte. Curajosul de atunci, Sf. Arhiepiscopul Louis Raymond Burke a purtat un război de comuniune împotriva sa.

#newsWtvbiodscn