sl.news
25

Posvečene hostije, uporabljene za "obhajanje transvestitov"

20. junija je potekal homoseksualni dogodek, imenovan "Evharistija transvestitov (Drag Street Eucharist)", v okviru katerega so se moški oblečeni kot ženske v okrožju Castro v San Franciscu, posmehovali …More
20. junija je potekal homoseksualni dogodek, imenovan "Evharistija transvestitov (Drag Street Eucharist)", v okviru katerega so se moški oblečeni kot ženske v okrožju Castro v San Franciscu, posmehovali evharistiji novega obreda in se poslužili vnaprej posvečenih hostij.
Vključevala je lažne vzklike blagoslovov, kot naprimer: "blagoslovljeni Boi Dykes", "blagor seksualnim delavkam" in "blagor vročim debelim dekletom".
Neki Mark Guevarra (star 40 let) se je udeležil dogodka in na družbenih omrežjih zapisal, da so organizatorji našli "katoliškega duhovnika", ki je pred tem posvetil hostije, te pa so bile uporabljene v okviru omenjenega škandaloznega dogodka.
Guevara je kanadska nadškofija Edmonton v Kanadi leta 2018 odpustila kot pastoralnega sodelavca, ker je promoviral homoseksualne ideologije in živel skupaj z nekim drugim homoseksualcem.
#newsQxmebpqapd