Clicks517
hu.news

Vajon Gänswein a gonosz?

Marco Tosatti január 15-én publikált egy megjegyzést, melyet a nyugdíjazott vatikáni X püspök írt a Ratzinger/Sarah irománnyal kapcsolatban.

X kimondja, hogy Sarah hibát követett el és kiemeli, hogy Benedek püspöke, Gänswein nem Benedek érdekében járt el - soha nem is hivatkozott rá -, hanem Bergoglio parancsai szerint.

Benedek nyugdíjazása után Gänswein lett a "gyámja", olyan szinten, hogy Benedeknek állítólag el kellett rejtenie Sarah bíborossal folytatott levelezéseit.

X kiemelte, hogy Bergoglio megerősítette Gänsweint a Pápai Háztartás prefektusaként, ebben a szerepben pedig közvetlen Bergoglio irányítja.

A január 14-ei történtek Bergoglio aláírásával vannak ellátva. Gänswein a bűntársa volt, akinek a karrier fontosabb, mint az igazság.

Azonban Benedek könyve ki lett adva, és aláássa Ferenc pápa amazonasi buzdítását, mielőtt az még meglátta volna a napfényt.

A buzdítás aláássa a papi cölibátust, miközben Ratzinger magát alternatív tanítóhivatalnak adja ki magát a könyve segítségével, ezzel aláásva Ferenc pápát.

Kép: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsFqthrwbbbb