Clicks56
ro.news

Viganò: Aceasta este o „Repetiție pentru Regatul Antihristului”

Arhiepiscopul Viganò crede că până la Sinod sau - „să fie îngăduitor” - până la Francisc, profanările și sacrilegiile au fost efectuate de dușmanii externi ai Bisericii.

De atunci însă, scandalurile au văzut „implicarea activă” a „celor mai înalte niveluri ale ierarhiei”, a declarat el pentru LifeSiteNews.com (22 decembrie).

Referindu-se la cultul Pachamama din timpul Sinodului amazonian, Viganò a declarat că biserica Bergogliană nu mai ascunde „cultul idolatru al divinităților păgâne - adică al demonilor.”

Pentru Viganò, Francisc trăiește într-un paradox, deoarece știe că poate distruge Biserica numai dacă este recunoscut ca Papa, dar, simultan, nu poate exercita Papalitatea în sens strict, deoarece acest lucru ar necesita de la el să vorbească și să se comporte precum vicarul lui Hristos.

Această apostazie a celor mai înalte niveluri ale Bisericii este „o parte necesară a evenimentelor escatologice”, explică Viganò, „ceea la ce asistăm reprezintă repetiția generală pentru stabilirea regatului Antihristului.”

#newsVlokgbuyab