Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks685
hu.news
2

Ferenc pápát rajtakapták, hogy a pénztárban volt a keze

A LifeSiteNews kiszivárgott dokumentumokat kapott a The Papal Foundation alapítványtól, ami egy egyesült államokbeli jótékony szervezet. A dokumentumok azt mutatják, hogy Ferenc pápa személyesen 25 millió dollárt kért a római Istituto Dermopatico dell'Immacolata (IDI) korrupcióval teli bőrgyógyászati kórházhoz.

Az alapítványt azért hozták létre az amerikai katolikusok, hogy segítsék a pápát abban, hogy támogassa a fejlődő országok szegényeit. Laikusok is csatlakoztak a szervezethez, ők legalább 1 millió dollárt ajánlottak fel jótékony célokra tíz év alatt. Az alapítvány értéke több mint 215 millió dollár.

Ferenc pápa kérése 100-szor nagyobb, mint az eddigi legnagyobb jóváírás, amit az intézmény tett.

2017 májusában a La Republica - Ferenc pápa elmondása szerint az egyetlen újság, amit olvas - arról jelentett, hogy az IDI vagyonkezelőiről szóló bírósági határozata szerint 24 vádemelés történt, ami egy tucat elítéléshez vezetett, néhány ítélet pedig több mint három év börtönt adott sikkasztásért.

Anélkül, hogy elmagyarázták volna, mire használják az adományt, Wuerl bíboros személyesen engedélyezte a két külön jóváírásban kifizetett 12 millió dollárt és megvétózta az alapítványtagok ellenkezését.

Ennek hatására lemondott az alapítvány könyvvizsgálati bizottság elnöke január 6-án. A felmondásában azt írta, hogy az adományokkal kapcsolatban "nincs megfelelő, profi átvilágítás, csak duma".

Kép: © korea.net, CC BY-SA, #newsIcgrkqehpq
Gratia copiosa
Nevetseges. Ha bolhaban szamolnank a penzugyi nagysagrendeket a Vatikan a globalistak, nagytokesek, olajorszagok beleertve a kalifatust, a nemztkozi mindenfele penzugyi szemfenyvesztesejet bolhabol is Himalaja nagysagrend a Vatikane meg egy a mi alfoldi homokbuckanket sem haladja meg. Ahelyett, hogy drukkolnanak ne szorjak szet ossze-vissza minden alkoldusnak a muzeumi belepokbol, jogdijakbol es …More
Nevetseges. Ha bolhaban szamolnank a penzugyi nagysagrendeket a Vatikan a globalistak, nagytokesek, olajorszagok beleertve a kalifatust, a nemztkozi mindenfele penzugyi szemfenyvesztesejet bolhabol is Himalaja nagysagrend a Vatikane meg egy a mi alfoldi homokbuckanket sem haladja meg. Ahelyett, hogy drukkolnanak ne szorjak szet ossze-vissza minden alkoldusnak a muzeumi belepokbol, jogdijakbol es perselypenzbol bejott penzt. Mibol finanszirozzak az Angelicumot, a szeminariomokat es intezmenyeket, ami tulajdonkeppen az enyem is es mindannyiunke, akik katolikusok vagyunk es rengeteg nem katolikus is profital belole. Ez a hazug ragalmazasa es allando vegzalasa a Vatikannak marxista,-kommunista-szocialista-szabadkomuves disznosag es a legnagyobb tolvajok es rablok mufaja.
Pflaum
Aztán....?