Clicks868
hu.news
51

Gloria hercegnő, húsz pap, nyolcvan tudós: A pogány Ferenc pápának bűnbocsánatot kell kérnie

Világszerte száz pap és laikus tudós publikált november 12-én egy nyilatkozatot, ami tiltakozik az amazonasi szinódus Pachamama bálványimádata ellen és kiemeli Ferenc pápa személyes felelősségét.

A nyilatkozat címe: "Tiltakozás Ferenc pápa szentségtörő tettei ellen", melyet több nyelven is publikáltak a ContraRecentiaSacrilegia.org oldalon.

Ez Josef Seifert nyilatkozatára utal, melyet a Gloria.tv-n publikáltak. A nyilatkozat kimondja, hogy a bálványok templomba helyezése halálos bűn, bűnösségtől független.

Az aláírók között vannak Brian Harrison, Cor Mennen, John Saward és FSSP Stefan Dreher atyák.

További aláírók között olyan professzorok vannak, mint pl. John Rist, Roberto de Mattei és Gerard van den Aardweg, valamint hírességek, mint pl. a német Gloria of Thurn and Taxis hercegnő és a volt német parlamenti képviselő, Willy Wimmer.

#newsRvxpcyewvd

Gloria hercegno visszavonta alairasat a nyilatkozatrol a regensburgi puspok keresere. Kathnet news
Kisuff likes this.
Szeretnem latni a listat az alairasokkal, nem beszelve a szovegrol.
Gratia copiosa likes this.
Koszonom a dokumentaciot! Sok alairo jol ismert mindannyiunk szamara. Ha Krisztus a Logosz az embernek a maga Logosza ertelme szerint kell Krisztusnak megfelelnie. Azert, higy Krisztushoz eljusson, az igazsag utjan kell jarnia. Meg kell nyilnia a Teremto Ertelem elott. Az kereszteny evszazadok keresztenyei pontosan az igazsag szeretetuk miatt az Igazsagert szakitottak az akkori kultikus …More
Koszonom a dokumentaciot! Sok alairo jol ismert mindannyiunk szamara. Ha Krisztus a Logosz az embernek a maga Logosza ertelme szerint kell Krisztusnak megfelelnie. Azert, higy Krisztushoz eljusson, az igazsag utjan kell jarnia. Meg kell nyilnia a Teremto Ertelem elott. Az kereszteny evszazadok keresztenyei pontosan az igazsag szeretetuk miatt az Igazsagert szakitottak az akkori kultikus szokasokkal, meg a legartatlanabbnak tunokkel iis. Ebben az esetben is errol van szo, mint az apostolok koraban a kezdetektol volt szo. Ezt mindannyian tudjuk. Ellenkezik az ertelemmel a Logosszal. Nincs karitativ erzelmi megkulonboztetes, mert hianyzik azon a teruleten a gondolkodas a kultura filozofiai alapja.

.