Clicks86
ro.news

Cardinalul din Viena sărbătorește ideologia homosexuală în catedrala sa

Cardinalul Christoph Schönborn, în vârstă de 72 de ani, a sărbătorit pe 1 decembrie "Ziua Mondială SIDA" în catedrala din Viena în cadrul unei slujbe liturgice. Evenimentul a fost co-sponsorizat de renumitul homosexual Gerry Keszler, organizatorul evenimentului "Life Ball" din Viena, unul dintre cele mai mari evenimente homosexuale din Europa. Keszler și Schönborn se întâlnesc în mod regulat la cine private.

Schönborn l-a întâmpinat pe Keszler la intrarea în catedrală. În cuvintele sale din deschidere, el l-a salutat din nou Keszler și pe "toți cei care poartă responsabilitatea pentru Ball of Life". Într-o rugăciune făcută pentru oamenii care au murit de SIDA, Schönborn a insinuat că într-o bună zi "fiecare" dintre ei vor găsi un refugiu la Dumnezeu pentru că morții "nu sunt pierduți pentru totdeauna."

În timpul rugăciunii credincioșilor, "regina travestită", Thomas Neuwirth, care se autointitulează "Conchita Wurst", a deplâns o presupusă "persecuție a celor care își trăiesc identitatea în mod diferit" față de ceilalți. Apoi a invitat publicul să vină și să aducă tămâie într-un vas pentru a comemora bunele intenții ale fiecaruia.

În cuvintele sale de închidere ale litughiei din catedrală, Keszler a spus că nu este important pe cine iubești și ce credință ai. Schönborn i-a mulțumit lui Keszler pentru cuvintele sale.

#newsRewsvfxdqa