hu.news
1278

Élőben közvetített mise: A gyermekellenes politikusok szentáldozása

Az ír abortuszpárti politikusok szentáldozást kaptak a Nobel-díjas ír szocialista politikus, John Hume temetési miséjén. A politikust mindig is dicsérte az oligarcha média. A szentségtörés Derryben …More
Az ír abortuszpárti politikusok szentáldozást kaptak a Nobel-díjas ír szocialista politikus, John Hume temetési miséjén. A politikust mindig is dicsérte az oligarcha média.
A szentségtörés Derryben történt augusztus 5-én. Derry püspöke, Donal McKeown jelen volt és olyan hírességek üzeneteit olvasta fel, mint pl. Ferenc pápa, a Dalai Láma, Boris Johnson és Bill Clinton.
Simon Coveney (kép), az ír külügyminiszter kezével vette fel a szentostyát (videó lent), pedig 2019. januárjában legalizálták az abortuszt Írországban. Az első évben 6.666 gyermeket öltek meg.
Michelle O’Neill, az észak-ír miniszterhelyettes szintén szentáldozásban részesült. Januárban megtiltották neki, hogy egy plébániában beszéljen az abortuszpárti nézetei miatt. Áprilisban azt mondta, hogy elérhetővé kell tenni az otthoni abortuszt is.
A belfasti Patrick McCafferty atya a Facebook.com oldalon kritizálta a szentségtörést, ám cenzúrázták a véleményét. A következőt írta:
"Azok a politikusok, akik az abortusz bűnét hirdetik …More
charisma
Uram irgalmazz...