Christmas Campaign: Financial Insights
Clicks701
hu.news
1

Müller bíboros: Kräutler püspök a pokolba fog jutni

Ha a püspökök lecserélik a katekézist és a pásztori kötelezettségeket a médiával és politikával, minden összeomlik, még akkor is, ha a szabadkőművesek, az oligarcha média, az abortusz támogatók és a homoszexuálisok dicsérik őket - mondta Gerhard Müller bíboros az NCRegister.com oldalnak.

Említette, hogy vannak "püspökök", akik arról dicsekednek, hogy egy amazonasi őslakost sem kereszteltek meg, valamint elutasítják a keresztelkedést, mint "a kolonializmus szimbólumát".

Müller szerint ezek a püspökök "nem érdemlik meg Jézus Krisztus megváltását", más szóval kárhozatra vannak ítélve.

Van egy püspök, aki nyíltan állította, hogy "nem keresztelt meg egy indiánt se, és nem is fog": az osztrák születésű, volt brazil püspök, Erwin Kräutler.

Ferenc pápa amazonasi szinódusának tervezői és küldöttjei között egyaránt szerepel, pedig nyíltan eretnek immár évtizedek óta.

Kép: Gerhard Ludwig Müller, Erwin Kräutler, © wikicommons, CC BY-SA, #newsWvrbuitslr

Gratia copiosa
Ez mar nem is hir, hanem merhetetlen aljassag. Minosithetetlen ahogyan nehany mondatban elkepzelhetetlen vadakat tesznek kozze.. Akik ragalmaznak allitom nem sok sot esznek meg mar ebben az eletben sem. Ezt nem lehet meguszni mar helyesbitessel es bocsanatkeressel.De mire megy ki a jatek? Mindket oldalon termeszetesen. es mi a strategia? Valaki rantsa le vegre a leplet alairassal es ket tanuval, …More
Ez mar nem is hir, hanem merhetetlen aljassag. Minosithetetlen ahogyan nehany mondatban elkepzelhetetlen vadakat tesznek kozze.. Akik ragalmaznak allitom nem sok sot esznek meg mar ebben az eletben sem. Ezt nem lehet meguszni mar helyesbitessel es bocsanatkeressel.De mire megy ki a jatek? Mindket oldalon termeszetesen. es mi a strategia? Valaki rantsa le vegre a leplet alairassal es ket tanuval, akik felelosseget vallalnak . Peldat mutatva Europa USA es az osszes iszlam orszagnak, akik a szonyeg ala soportek a kozel-keleti keresztenyek ellen kozosen, igen az EU parlamenttel es europai szabadkoMuves paholyokkal kozosen elkovetett genocidiumot es immar minket akarnak lemeszaroltatni mohamedan barnakkal es feketekkel ugyanazok. Ez olyan mint a naci barna es fekete ingesek tamadtak volna fel most hajokon es asszimetrikus haborut folytatva mar evtizedek ota berendezkedve a kereszteny Europaban. Azonnali valaszt kell kovetelni Romatol es Del-Amerikatol. Eleg volt a negedeskedesekbol es jofiuskodasbol. Haboru van, hiszen az asszimetrikus haboru is haboru, mar regen a haborura vonatkozo tirvenyeket es rendeleteket lehetett volna bevezetni, es ennek megfeleloen az egyhazban is. A kettevagott 5 eves kereszteny kisfiurol mar mindenki megfeledkezett, a sziriai jovobeni csovezetekekkel egyutt, ami az urugy volr. Nincs szabadsag igazsag nelkul, a ketto egymas nelkul nem all meg. Ergo, a nem igazsag hazugsag, legyen az katolikus, europai, iszlam es okumenikus.