hr.news
119

SVE laži: Franjo je bio "šokiran" oko 215 nepostojećih leševa

Oligarhijski medijski aktivisti raspisali su se u ljeto 2021. godine o optužbama za "nestalu", "ubijenu" i "tajno pokopanu" djecu u katoličkim školama u Kanadi.

To je dovelo do podmetanja požara na katoličke crkve u zemlji. Kanadski premijer Justin Trudeau podržao je lažne vijesti. Kanada je spustila zastave na sve vladine zgrade. Amnesty International, koji se zalaže za ubijanje djece, tražio je procesuiranje odgovornih za "posmrtne ostatke" koji su "pronađeni" u Kamloopsu. Franjo je u Kamloopsu izrazio bol zbog "šokantnog otkrića posmrtnih ostataka 215 djece u Kanadi".

Sedam mjeseci kasnije, povjesničar Jacques Rouillard razmontirao je mrežu laži. Pišući na DorchesterReview.ca (11. siječnja), naglasio je da "ni jedno tijelo" nije pronađeno van normalnog groblja u indijskoj rezidencijalnoj školi Kamloops, gdje je histerija i počela.

Kampanja laži započela je podzemnim radarskim rezultatima koji su protumačeni kao "leševi" iako se radilo o korijenju drveća, metalu i kamenju. Redovna groblja bila su označena kao "masovne grobnice".

Rouillard je otkrio da je od 1915. do 1964. godine u rezidencijalnoj školi Kamloops umrlo 51 dijete. Za njih 35 još uvijek postoje dokumenti koji dokazuju da su umrli od bolesti ili nesreće.

Zaključak povjesničara: "Izmišljene priče i emocije nadmašile su težnju za istinom". Očito su laž promovirali kukavički biskupi Drugog Vatikana koji, još jednom, nisu ni pomislili zauzeti se za istinu.

#newsWgqjukzzxt