Clicks314
hu.news

Ferenc pápa személyes homoszexuális aktivistája "jóvátételt" vár, amiért nem áldják meg a bűnt

Ferenc pápát "nagyon bántja" a saját dokumentuma a homoszexuálisok "áldásának" elutasításáról - mondta nevetés nélkül a LaTercera.com lapnak (április 10) Ferenc pápa személyes homoszexuális aktivistája Juan Carlos Cruz.

Öt nappal a dokumentum közzététele után Ferenc pápa felhívta Cruzt, és tájékoztatta, hogy ő az első homoszexuális aktivista, akit a Római Kúriába kineveztek, az állítólagos "kiskorúak védelmével foglalkozó pápai bizottságba".

Cruz a LaTercera.com lapnak azt mondta, hogy nem akarja "felmenteni" Ferenc pápát, aki "felelős" a dokumentumért, de úgy véli, hogy "nagyon befolyásos" prefektusok is beleszóltak ebbe. A valóságban Ferenc pápa a Római Kúrián kivétel nélkül gerinctelen igen-emberekkel vette körül magát.

Cruz mégis fenntartja a mítoszt: "Tudom, mert beszéltem a pápával, hogy nagyon fáj neki, ami történt", de aztán Cruz elismeri Ferenc "ellentmondásait", ennek ellenére "úgy érzem, hogy valamilyen módon helyre fogja hozni ezt a helyzetet".

Úgy tűnik, Ferenc pápa azt hiszi, hogy a nyilvánosságot úgy tudja becsapni, hogy olyan színészeket használ fel olcsó trükkjeihez, mint Cruz.

#newsGoadxvtvxi