Clicks54
ro.news

Microbiolog universitar: Vaccinurile NU AJUTĂ împotriva infecțiilor transmise prin aer precum Covid

Este o iluzie să credem că vaccinurile Covid sunt eficiente și protejează, explică microbiologul thailandez-german Sucharit Bhakdi, pe TheNewAmerican.com (15 aprilie, video de mai jos).

Bhakdi este fost profesor la Universitatea din Mainz, unde a condus Institutul de Microbiologie Medicală (1991-2012).

Un pro-vaxxer și co-autor al Corona: False Alarm?, el explică faptul că vaccinurile - precum cea împotriva pneumococilor - pot preveni diseminarea unui virus prin sânge, dar Coronavirusul ajunge în celulele pulmonare prin aer.

Nu se diseminează prin sânge, astfel încât vaccinul a produs anticorpi care plutesc în fluxul sanguin nu îi pot elimina. Timp de patruzeci de ani a predat studenților universitari că este „practic imposibil” să se protejeze împotriva infecțiilor transmise pe calea aerului.

Bhakdi precizează că este foarte puțin probabil ca persoanele sănătoase cu vârsta sub 70 de ani să moară de Covid-19. Profesorul de medicină de la Stanford, John Ioannidis, renumit pentru „De ce cele mai multe rezultate ale cercetărilor publicate sunt false”, a arătat că rata fertilității infecției la persoanele sub 70 de ani este de ordinul a 0,05%, ceea ce înseamnă că din 10.000 de persoane infectate cel mult cinci vor muri.

Pentru a fi eficient, un vaccin trebuie să reducă acest număr la mai puțin de cinci, dar nu există niciun studiu clinic care să poată verifica acest lucru. Vaccinurile nu sunt, adaugă Bhakdi, despre protecția împotriva tusei sau răcelii, ci despre protecția împotriva unei boli severe sau a morții.

„Nu vreau un vaccin letal care să mă protejeze împotriva răcelii. Voi?" - întreabă Bhakdi.

#newsJasfmddtkd