Clicks583
hu.news
1

Schönborn: "Senkinek sincs oka" arra, hogy megbotránkozzon a Pachamamáktól

A bécsi Schönborn bíboros egy Pachamama bálvány előtt ült a szinódus alatt, de azt mondta az EWTN-nek, hogy szerinte ez "soha sem volt botrányos" (október 26, videó lent).

Schönborn a bálványt egy "terhes nőként" mutatta be, ami az élet és a pro-life szimbóluma, pedig többször is védelmezte az osztrák abortusz jogokat.

Ez a jókedv eltűnt, miután a Santa Maria in Traspontina templomból eltüntették a bálványokat. Szerinte ez a hősi tett "botrányos és felháborító".

EWTN újságíró Jason Calvi azt mondta, hogy a szobrokat bálványnak használták.

Ekkor Schönborn tudatlannak tettette magát: “Azt nem láttam.”

Október 26-án egy Pachamama bálvány volt középen a Santa Maria in Traspontina templomban, ahol pogány virrasztást tartottak.

#newsYhxqutcojm

Gratia copiosa
Schonborn biboros az erzeseirol illetve arrol amit lat aktualisan. Ez semmi. Nem mondja hogy utana nezett , erdeklodott del-amerikai egyetemeken, egyaltalan a Vatikan illetekes kongregaciojanal, ismeros ottani papoktol, a Vatikan domonkos atyaitol akiknek ez a dolguk stb. Az amerikai Mitch Pacwa atya 13 nyelven beszelo jol ismert jezsuita, az EWTN gyakori szereploje, a St. Paul Center tagja stb …More
Schonborn biboros az erzeseirol illetve arrol amit lat aktualisan. Ez semmi. Nem mondja hogy utana nezett , erdeklodott del-amerikai egyetemeken, egyaltalan a Vatikan illetekes kongregaciojanal, ismeros ottani papoktol, a Vatikan domonkos atyaitol akiknek ez a dolguk stb. Az amerikai Mitch Pacwa atya 13 nyelven beszelo jol ismert jezsuita, az EWTN gyakori szereploje, a St. Paul Center tagja stb elmondta Peruban jarva tapasztalra itt is Pachamama kuktusz van, ergo ez egy balvany. " Nem vagyunk hulyek. Ez egy balvany." Katholisches info meg kell keresni, video is van. A nevet keresve is biztoa meg lehet talalni. Szerintem az indianok azt mondjak, nem tekintenek ugy a szobrokra mint balvanyra, mert ok meg vannak keresztelve. Ilyen ertelemben Isis istennot is be lehet vinni a Vatikan kertjebe, tovabba a Pantheonba - pan theon - is vissza lehet az osszes istent szallitani, amiket a keresztenyek a 4 szazazdban eltavolitottak es a martir vertanuk maradvanyait tettek a helyukre. Nem izles es tolerancia kerdese. Az is igaz ugy tunik kisebbsegben vannak a vezetesben a jozan emberek. Jovore ne hozzak ide a Pachamamat . Epp eleg volt a letezo szocializmusban rajongassal korulvett afrikai brutal primitiv "muveszet" a masik oldalrol a zene teren becsempeszett afrikai ritmusok, melyek rombolo, demoni befolyasa tobb mint pusztito, maga a katasztrofa.