Clicks447
hu.news
1

Schneider: Ez azt jelenthetné, hogy elveszik Ferenc pápa lelke

A katolikus hit, a Magisztérium hangja és a józan ész elutasítja a polgári homoszexuális házasság elismerését - írja Athanasius Schneider püspök október 22-i nyilatkozatában.

Rámutat, hogy a homoszexuálisok szexuális élvezetet keresnek egymástól, ami "nagy botrányt", "a paráznaság bűneinek nyilvános elismerését" jelenti, és "irreális".

"Mély fájdalommal és síró szívvel" sajnálja Schneider, hogy Ferenc pápa kinyilvánította a homoszex házasság jóváhagyását. Így támogatja "a bűn struktúráját, a tízparancsolat hatodik parancsolatával szembemenő életmódot" - magyarázza Schneider.

Rámutat, hogy Ferenc pápa jóváhagyása a homoszexuális házasság számára "hihetetlen", "új, bűnnel cselezett tan", pasztorálisellenes, és Ferenc pápa lelkének kárhozatalát vonhatja maga után.

#newsHqrcqkdryd

lowoa
A hamispróféta megy a tűznek tavába, csak sokan még meg próbálják magyarázni, hogy nem az a hamis próféta, hanem majd a következő, a következő leszen II. Péter, de addig még talán ez a becsapodó aszteroida felrázza a megmaradó emberiséget...