Püspök templomban házasodott

Silvia Caballol írónő, a spanyolországi Solsona ex-püspökének, Javier Novell Gomának a felesége az Instagramon jelentette be a világnak, hogy "a Szentatya kegyelmének köszönhetően" templomban …More
Silvia Caballol írónő, a spanyolországi Solsona ex-püspökének, Javier Novell Gomának a felesége az Instagramon jelentette be a világnak, hogy "a Szentatya kegyelmének köszönhetően" templomban házasodott össze a püspökkel.
Egy aranyos fotót is mellékelt, és "őszintének" nevezte, hogy a sárga sajtónak szánt táptalajként mutatta be magát és családját.
Caballol hangsúlyozta, hogy csodálja "Ferenc pápa nagyszerű emberi és lelki minőségét", és megerősítette, hogy férje "még mindig püspök, de anélkül, hogy gyakorolhatná a szolgálatát".
Nem zárható ki, hogy Caballol őszinteségének hátterében az áll, hogy némi médiafigyelemre van szüksége, hogy fellendítse erotikus regényeinek eladásait, amelyekkel kétségtelenül elnyerte Ferenc és mindenekelőtt Tucho Fernández szimpátiáját.
Novell 2021 augusztusában lemondott püspöki tisztségéről, és ugyanezen év novemberében polgári házasságot kötött, ami latae sententiae felfüggesztést eredményezett.
2022 áprilisában, négy hónappal polgári házassága után Novell …More