Clicks362
hu.news

Gloria hercegnő: A feminizmus gyenge, frusztrált és haszontalan férfiakhoz vezet

A 60 éves Gloria von Thurn und Taxis német hercegnő és milliárdos a fogamzásgátló tabletták ellen int: "Miért lenne a nők érdeke az, hogy olyan gyógyszert szedjenek, ami folyamatos terhességet szimulál a testükben, így bármikor közösülhetnek?"

A nőknek azért kell egy rákkeltő gyógyszert szedni, hogy a férfiaknak ne kelljen várni, pedig a várás növeli az erotikát - mondta Gloria a Zeit.de lapnak július 9-én. Tudja, hogy nincs olyan gyógyszer, ami a férfiakat teszi terméketlenné: "Mert az ilyen gyógyszert senki se venné meg!"

Gloria kiemeli, hogy nem a nők érdeke az, hogy a hagyományosan férfias munkákat elvegyék: "A férfiak már évtizedek óta ezt ajánlják nekünk, hogy hosszú távon mindent ránk hárítsanak." És: "Ha valamit sokáig mondogatnak neked, azt előbb-utóbb el fogod hinni. Az előny számunkra? Nulla!"

"Miért kell a katona nőknek a sárban kúszni, nehéz felszerelést cipelni és lőni? Ez a mi érdekünket szolgálja?"

Szerinte "sokkal okosabb dolog, hogy bizonyos dolgokat a férfiakra hagyunk, különben végül mindent nekünk kell csinálni, miközben a gyenge, frusztrált, identitásproblémákkal küzdő és terméketlen férfiak a sarokban duzzognak".

Kép: LifeSiteNews.com, #newsZhqapdjyzs