Clicks575
hu.news
9

A tetovált pap félmeztelenül áll a Novus Ordo étkezőasztalnál

A feldkirchi egyházmegyében a 49 éves Dominik Toplek atya meztelen mellkassal és tetoválásokkal a hátán mutatkozott be plébániatemplomának étkezőasztalánál az ORF osztrák állami televíziónak (október 14.) egy műsor keretében, amely egy ideiglenes tetováló stúdiót népszerűsített Toplek plébániai központjában.

Toplek kijelentette, hogy nem csak "poros" eucharisztiákon elnököl, hanem "nyitottnak" tartja magát. Tudatta továbbá a hallgatósággal, hogy tudatában van annak, hogy "provokálja" a híveket, amikor meztelen, tetovált felsőtesttel áll a Novus Ordo étkezőasztalánál.

A hátán lévő tetoválás Toplek "hitvallását" jelképezi. Leonardi da Vinci Vitruvius-tanulmánya képét tartalmazza, jól látható nemi szervvel.

2020 pünkösdjén Toplek egy érvénytelen Novus Ordo étkező Eucharisztia tábla paródiát ünnepelt.

#newsIzxkqcllco
Lajos D
Tényleg az van a hátán, hogy "Szeretlek, Erzsi?" Próbálom elolvasni, de rossz a héber képfelbontásom... Domini Topless atya
Jozsef Ferenc
Az, meg utána, hogy haver vagy, János, a többi nem teljesen tiszta, de valami olyasmi, hogy csapt csak egy van, a Ferencváros...
katolikuselet
Oltár? Étkezőasztal? Én hastoknak hívom. Ezek olyan fogalmak, amik a katolikus terminológiában állnák meg a helyüket. Ha erre a papra néz bárki, nem gondolom, hogy a katolikus hit vagy Krisztus jutna eszébe. A novus ordo egyháza egy új vallás, új hittel, új gyakorlatokkal. Jogi csűrés-csavarásba bele lehet menni, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ezek a papok, püspökök, templomaikkal együtt már …More
Oltár? Étkezőasztal? Én hastoknak hívom. Ezek olyan fogalmak, amik a katolikus terminológiában állnák meg a helyüket. Ha erre a papra néz bárki, nem gondolom, hogy a katolikus hit vagy Krisztus jutna eszébe. A novus ordo egyháza egy új vallás, új hittel, új gyakorlatokkal. Jogi csűrés-csavarásba bele lehet menni, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ezek a papok, püspökök, templomaikkal együtt már rég nem katolikusok. Nem érdekel minek hívják eszközeiket és szolgáikat. Én még papnak se hívnám ezt az idiótát. És azt senki nem kérdezi meg, hogy a püspöke hogy engedheti ezt a blaszfémiát.
francesco69
A képen látható oltár, mivel elmozdíthatatlan, ezért konszekrált oltár, nem pedig étkezőasztal. A modernitása mellett még elég normális. A pap viszont defektes.
charisma
🤮 🤮 🤮
Ralfi
Pfujj! Uram Irgalmazz!
Atosz80
A feldkirchi egyházmegyében a 49 éves Dominik Toplek atya meztelen mellkassal és tetoválásokkal a hátán mutatkozott be plébániatemplomának misézőoltárnál az ORF osztrák állami televíziónak (október 14.) egy műsor keretében, amely egy ideiglenes tetováló stúdiót népszerűsített Toplek plébániai központjában.
Atosz80
miséző oltárnál de mindegy
Atosz80
Toplek kijelentette, hogy nem csak "poros" miséken elnököl, hanem "nyitottnak" tartja magát. Tudatta továbbá a hallgatósággal, hogy tudatában van annak, hogy "provokálja" a híveket, amikor meztelen, tetovált felsőtesttel áll a Novus Ordo oltárnál.