Szlovák politikusok a WHO járványügyi szerződését a nemzetek gyengítésére irányuló "globalista …

"A globalistáknak tetszett az emberek feletti ellenőrzés a COVID alatt, ezért a jövőben is ezt akarják az új szabványnak tekinteni" - mondta Milan Uhrík európai parlamenti képviselő, a Republikánus …More
"A globalistáknak tetszett az emberek feletti ellenőrzés a COVID alatt, ezért a jövőben is ezt akarják az új szabványnak tekinteni" - mondta Milan Uhrík európai parlamenti képviselő, a Republikánus Mozgalom elnöke.
Megjegyzés: Ez a cikk automatikusan gépi fordításban készült magyarra.
Szlovák politikusok felszólalnak az Egészségügyi Világszervezet világjárványügyi egyezménye ellen, amelyet élesen bíráltak, mert az a nemzetek szuverenitását akarja felülírni globális járványkitörések idején. Észtország már elutasította a tervezett szerződést, Új-Zéland pedig a fékre lépett.
"A globalistáknak tetszett az emberek feletti ellenőrzés a COVID alatt, ezért a jövőben is ezt akarják az új szabványnak tekinteni" - mondta Milan Uhrík európai parlamenti képviselő, a Republikánus Mozgalom elnöke. mondta aa szlovák hírügynökség szerint Denník N. "Erre készül az új világjárványügyi megállapodás."
A WHO Pandémiáról szóló szerződésének tervezetét, amely a tervek szerint 2024-ben, a 77. Egészségügyi …More
pinteris
Ha majd valóban keresztény és nemzeti lesz.
ancilla456
És vajon keresztény nemzeti kormányunk mikor jut el idáig?
Bazsó-Dombi Attila
Hm. Amikor lesz nekünk olyan…