hu.news
21.1K

A Covid-rezsim letartóztatta a X. Pius papját

Łukasz Szydłowski atyát január 10-én Krakkóban letartóztatták - jelentette be a lengyel X. Pius egyesület.

A PCh24.pl szerint a papot Poznanban tartják fogva. A pap ellen felhozott vádak "egészségügyi problémákkal kapcsolatos tevékenységgel" kapcsolatosak.

A Gloria.tv-hez olyan meg nem erősített híresztelések jutottak el, hogy egy X. Pius papot azért tartóztattak le, mert hamis koronavírus elleni oltási igazolással rendelkezett.

Piotr Świerczek atya (X. Pius) elmondta, hogy Szydłowskinak van ügyvédje. A Gloria.tv-n számos lengyel prédikáció és előadás található, amelyeket Szydłowski tartott. Az alábbi videón a hívek imádkoznak a börtön előtt, ahol a papot fogva tartják.

#newsThpnlbqdzv

Kapisztrán
Ezzel nem a hierarchiát akarom "lejáratni", hanem tulajdonképpen azt jelezni, hogy elérkezett a búza és a konkoly szétválasztásának ideje, minden szinten! Ami egyértelműen a PÁSZTOROK és béresek szétválasztásával kell elkezdődjön! A "béresek" főnökük által bevetették a "szinodális tervük kesztyűjét", és ezzel elérkezett az idő, hogy a Szűzanya is "közbelépjen"!
Bazsó-Dombi Attila
@Kapisztrán Megerősítem: "egyébként tisztelettel ajánlom minden katolikus papnak a teljes 6 kötetet átelmélkedésre!"
"TE TUDOD, HOGY SZERETLEK! Üzenetek Jézustól egy olasz pap, Ottavio Michelini által" Megrendítő égi tanítások, megrendítő tanúságtételek egy misztikus papi lélek kegyelmi adományairól!