Következő szakasz: Tucho "engedélyezi" a homoszexuális álházasságokat

Ez a legújabb nyúl, amelyet Tucho Fernández, a Vatikán Hitrombolással Foglalkozó Dikasztériumának vezetője húzott elő a cilinderéből. Quote: "Sokan nem tudják, hogy egyes [homoszexuális] párok,…More
Ez a legújabb nyúl, amelyet Tucho Fernández, a Vatikán Hitrombolással Foglalkozó Dikasztériumának vezetője húzott elő a cilinderéből.
Quote: "Sokan nem tudják, hogy egyes [homoszexuális] párok, akiknek [ál]áldása elég nagy botrányt okozott, olyan emberek, akik együtt élnek és mindent megosztanak, kivéve a szexet, ami [számukra] a múlté" - mondta Tucho az AlfaYOmega.es-nek (május 30.).
Ha ez igaz, akkor miért nem hozták nyilvánosságra ezt a döntő fontosságú tényt , mielőtt a két ágyas ál-áldás hatalmas botrányt okozott, amelyről a Máté 18:6-ban ez áll: "Aki pedig botrányt okoz e kicsinyek közül, akik hisznek bennem, jobb lenne neki, ha malomkövet akasztanának a nyakába, és a tenger mélyén megfulladna"?
Tucho továbbra is ragaszkodik a "homoszexuális ágyasok megáldása" és a "homoszexuális ágyasságban élő két személy megáldása" közötti nevetséges megkülönböztetéséhez, azt állítva, hogy a bűnre való megáldása "nem egy egyesülés megáldása, mert ez a fajta egyszerű és rövid áldás nem arra való …More