Clicks264
hu.news
1

Német egyházjogász összeesküvés-elméletet terjeszt XVI. Benedekről

Thomas Schüller Münster-i (Németország) egyházjogász elítélte XVI. Benedek Meisner bíboros temetésén Köln-ben
felolvasott üzenetét, az epd hírügynökség szerint.

Schüller kijelentette, hogy Georg Gänswein érsek, másokkal együtt “XVI. Benedeket ellenpápává állították be Ferenc ellen”. Még azt az összeesküvés-elméletet is terjeszti, hogy az üzenet egy Ferenc elleni “kampány” része.

Kép: © Madrid11, CC BY-NC-ND, #newsBfpynlrybd
Gratia copiosa
Aki összeesküvéssel merészeli vádolni az 5. nyugati egyházatyánkat, az a sötétség oldalán áll. 2., Az "epd" Der Evangelische Pressedienst (epd) ist eine unabhängig arbeitende Nachrichtenagentur, ...Nachrichten, Hintergrundberichte, Kommentare, Programmkritiken, ...3., Ez a sötét lelkületű, gonosz szándékú Schüller Tübingenben, Bonn-ban és Münster-ben tanított, azokon a helyek ahol Benedek …More
Aki összeesküvéssel merészeli vádolni az 5. nyugati egyházatyánkat, az a sötétség oldalán áll. 2., Az "epd" Der Evangelische Pressedienst (epd) ist eine unabhängig arbeitende Nachrichtenagentur, ...Nachrichten, Hintergrundberichte, Kommentare, Programmkritiken, ...3., Ez a sötét lelkületű, gonosz szándékú Schüller Tübingenben, Bonn-ban és Münster-ben tanított, azokon a helyek ahol Benedek pápa professzor volt. 4., Rágalmazni könnyen megy annak aki a gonoszság szolgálatába állt. De az is a sötétség oldalán áll aki megkölönböztetés és kommentár nélkül közzéteszi a rágalmat, mintha ő egy neutrális szereplő lenne, és idetartozik ezek szerint a Gloria Tv is.