Clicks405
hu.news
1

Leleplező! A Kúria bíboros az egyházat hibáztatja Biden abortusz támogatása miatt

Peter Turkson bíboros, a vatikáni Dikasztérium az Átfogó Emberi Fejlődés Szolgálatában prefektusa aggódik Joe Biden abortusszal kapcsolatos nézetei miatt.

Azt mondta az NcRegister.com lapnak (január 20), hogy ezek a nézetek ellentétesek az egyház tanításával, de abban gyökereznek, hogy "nem végeztük el egyházi munkánkat".

Ez lehetővé tette, hogy "bizonyos tendenciák társadalmaink fő jellemzőivé váljanak", és lehetővé tette egy („katolikus”) politikus megjelenését, aki őket képviseli, ahogy Turkson fogalmaz. Azt kívánja, hogy az egyház működhessen együtt Bidennel, hogy "valószínűleg megtalálja a középutat" (élet és halál között?).

Ferenc pápa osztja Biden véleményét az éghajlatváltozásról és a szegénység ideológiájáról, a tömeges bevándorlásról, valamint a gazdagok és a média kielégítéséről.

Biden beiktatásának egyik legnagyobb adományozója a gyilkos abortuszhálózat, a Planned Parenthood. Órákkal az Egyesült Államok elnökévé válása előtt Biden részt vett egy január 20-i eucharisztián a washingtoni székesegyházban (videó lent).

Kép: Peter Turkson © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsGjiijhdqjt

Miserere_nobis
Az igenetek legyen igen, a nem legyen nem... nincs középút...