Clicks41
ro.news

Viganò: Francisc, Ferește-te de iad!

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a condus pe 29 iunie un „Avertisment sever” referitor la viața eternă către acei pastori - inclusiv Francisc - care promovează agenda LGBTXYZ.

Pentru Viganò este „dureros și tragic” să vadă că „păstorii ticăloși” se alătură „promovării înfricoșătoare a sodomiei” de către statul care corupe oamenii încă de la o vârstă fragedă. Viganò îi numește pe acești păstori „trădători și mercenari.”

O mare parte a ierarhiei catolice până la papa este în „apostazie” și „dușman al lui Dumnezeu, al legii sale și al sufletelor noastre”, explică Viganò. Acest lucru este vizibil prin faptul că steagurile homosexuale „zboară pe fațadele catedralelor, pe balcoanele reședințelor episcopilor și chiar în interiorul bisericilor.”

Viganò insistă asupra faptului că Francisc s-a înconjurat de „persoane imorale care fac cu ochiul la mișcările LGBTQ + și simulează ipocrit o primire și o incluziune care le trădează alegerea taberei și tendințele lor păcătoase.” Astfel, chiar și Bergoglio este considerat printre cei care „fac sodomia licită în numele unei organizațîi caritabile care nu are nimic catolic despre ea și care este respingătoare Revelației Divine”, așa Viganò.

El îl critică pe Francisc pentru că tace în fața pseudo-binecuvântărilor homosexuale care sunt un sacrilegiu, condamnând în același timp catolicii credincioși care se străduiesc pentru bine de a fi „rigizi”. El menționează „cuvintele încântătoare și seducătoare” pe care Francisc le-a scris activistului homosexual James Martin „în sprijinul unei ideologii perverse și pervertită care ofensează Suveranitatea lui Dumnezeu.”

#newsJugfejoiui