Gloria.tv And Coronavirus: Huge Amount Of Traffic, Standstill in Donations
Clicks411
hu.news

"Egyéni eset" trükk: Marx bíboros megáldja a homoszexuális párokat

A 64 éves Reinhard Marx müncheni bíboros arra bátorítja a papjait, hogy "liturgiai bátorítást" (németül: "Zuspruch") adjanak a homoszexuálisoknak. "Nem látok ezzel semmi problémát." - mondta a bíboros.

A Bayerischer Rundfunk lapnak adott interjúban Marx azt állította, nem akarja, hogy a szavait úgy értelmezzék, mint a meleg pszeudo-házasságok általános jóváhagyása, bár a kijelentése pontosan ezt vonja maga után, ezt pedig Marx is tudja.

Arra a kérdésre, hogy a meleg párok részesülhetnek-e áldásban, így válaszolt a bíboros: "Igen, nincsen általános megoldás." Be akarja vezetni a melegek áldását az "egyéni eset" trükkel, ahol azt állítja, hogy a meleg párokat "nem lehet szabályozni", pedig az egyház és az Evangélium minden homoszexuális cselekedetet halálos bűnnek tart.

Marx azzal a döntéssel akarja terhelni a plébánosokat, hogy megáldják-e a (halálosan erkölcstelen) homoszexuális párokat vagy ne. Nemsokára akár ki is rúghatják azokat a papokat Németországban, akik nem akarnak meleg párokat áldani.

#newsYoqzveghab