hu.news
219

A Gloria.tv pénzügyi hiányai és két fontos új funkció

Kedves Gloria.tv barátai!

Nem könnyű kérni kegyes támogatását, ennek a levélnek azonban nem ez a célja. Szeretnénk mesélni a legújabb technikai újításainkról is.

A Gloria.tv-t fizetés nélküli önkéntesek működtetik. Ez egy teljesen független, nagyon alacsony költségvetésű projekt, nagy szponzorok nélkül. Ezért továbbra is szükségünk van az Ön segítségére missziónk végrehajtásához - különösen az egyház és a társadalom szempontjából tragikus időkben. A nyár folyamán kénytelenek voltunk megtakarításunkból élni. Ezért arra kérjük Önt, hogy támogassa őszi adománygyűjtő kampányunkat.

Csak egy példa a közelmúltbeli többletköltségekre: A cikk képe két új, 3000 eurós biztonsági szerver egyikét mutatja, amelyet ezen a nyáron kellett megvennünk, valamint egy új szervert további 3000 euróért.

A Gloria.tv jövője hamarosan eljön

A katolikusok az oligarcha közösségi médiára támaszkodnak. Ez tévedés, mert ezek a médiumok az elfogulatlan, tényeken alapuló információkat is cenzúrázzák, csak azért, mert nem szeretik. A katolikus újságírókat egyre inkább kiszorítják.

Nem kell kitalálni, mi következik. Tudjuk. A katolikusoknak alternatívákra van szükségük, mert nem bízhatnak ezekben az ellenséges közösségi médiában.

A katolikus közösségi hálózat kiépítése sok munka és költség, de nincs más út. A Gloria.tv évek óta implementálja és fejleszti a közösségi média funkcióit.

Az elmúlt hónapokban élő videocsevegésen és élő közvetítésen dolgoztunk. Mindkettő készen áll az indításra.

Videocsevegés egy Gloria.tv felhasználóval

1) Kattintson a "Csevegések" elemre a Gloria.tv nyitóoldal bal oldalán
2) Válasszon egy felhasználót, akivel beszélgetni szeretne.
3) Kattintson a kamera ikonra a felhasználó előugró csevegőablakában.
4) "Engedélyezze", hogy a Gloria.tv a kameráját és a mikrofont használja a híváshoz.
5) Várja meg a választ.

A Gloria.tv technikailag halad előre. Eddig fedezni tudtuk a költségeinket. Néha elgondolkodunk, hogyan. Az adománygyűjtés nem az alaptevékenységünk, de mégis nagyon szükséges. Kérem, segítsen!

Ebben a furcsa 2020-ban, hónapok óta tartó járvány hisztéria után ősszel és télen minden eddiginél több forrást kell előteremtenünk.

Ezért kérjük Önt, hogy támogasson minket, még egy kis összeg is sokat segít. Köszönjük!


adományozni bankkártyával vagy paypal-lal a Kindful-on keresztül lehet: kattintson ide
banki utalás a számlánkra:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

#newsWusssubwnx