Clicks732
hu.news

Viganó: Hát Ferenc pápa "már nem teljesen az antikrisztus hamis prófétája"?

Viganó érsek megismételte annak valószínűtlen gyanúját, hogy Ferenc pápát a "Saint Gallen Maffia" miatt választották meg, és hogy XVI. Benedek lemondását provokálták.

A november 21-i nyilatkozatban "bűnügyi megállapodást" lát a "háttéregyház" és a "háttérhatalmak" között. Úgy véli, hogy együttműködtek XVI. Benedek lemondásában és Trump elnök választási vereségében, és észrevette az amerikai püspökök gyors elismerését Biden győzelmének és az egyház globális támogatását a Covid-19 korlátozásai ellen.

Feltevése: Az egyház adományokat kaphat gyógyszergyáraktól a Covid-oltások befogadására - "ahogy az már történt Kína és a Vatikán között létrejött megállapodással".

Viganó a katolikus hierarchia egyes részeit "perverz és korrupt emberek bandájának nevezi az Új Világrend szolgálatában".

Az LMBT-tervvel kompromittáltnak nevezi Cupichot, Tobint, Wuerlt, McElroy-t és Stowe-t.

Viganó kapcsolatokat lát a katolikus vezető papság, az amerikai demokraták és a globális baloldal között annak érdekében, hogy az egyházat az Új Világrend szolgájává tegyék, és a pápát "az Antikrisztus hamis prófétájával" cseréljék le.

Ez azonban Viganó szerint "még nem történt meg teljesen".

#newsLenhhwksch