Clicks45
sl.news

Škof Schneider prosi nemške škofe, naj spremenijo ime svoje "cerkve"

Še preostali katoličani v Nemčiji bi morali odpraviti obstoječe manjše razlike in združiti moči v luči stalnega odklanjanja od katoliške vere v njihovi državi, je za LifeSiteNews.com (10. maja) povedal škof Athanasius Schneider.

Schneider je to to dejal predvsem zaradi konteksta nemških homoseksualnih "blagoslovov", ki so jih oligarhski mediji veliko podpirali, ki pa so se izkazali za velik neuspeh, saj je nekaj cerkva, ki so takšne blagoslove zmagoslavno razglasile, ostalo skoraj povsem praznih.

Zaradi široko razširjene spostazije in brezbrižnosti Schneider verjame, da je "s človeškega vidika zgolj malo upanja", da je Cerkev v Nemčiji, ki jo umetno ohranja živ umetno ustvarjeni cerkveni davek, mogoče rešiti brez "božjega posega."

Zaradi poštenosti Schneider predlaga, da se nemški apostatski škofje nehajo imenovati "rimokatoliki".
Schneider kot novo ime za njihovo skupino predlaga "Nemška nacionalna katoliška cerkev", "Sodobna nemška katoliška cerkev", "Širokonemška katoliška cerkev", "Nizkonemška katoliška cerkev" ali "Vključujoča nemška katoliška cerkev" [ki izključuje samo katoličane ].

#newsNfmpbmgcwa