01:24:43
lowoa
121
Alcyon Plejádok Extra 30: G. Meloni, szélsőjobboldali Mussolini neofasizmus, maffia, Aspen-Davos-NWO Giorgia Meloni lesz Olaszország miniszterelnöke, miután megnyerte a parlamenti választásokat, …More
Alcyon Plejádok Extra 30: G. Meloni, szélsőjobboldali Mussolini neofasizmus, maffia, Aspen-Davos-NWO

Giorgia Meloni lesz Olaszország miniszterelnöke, miután megnyerte a parlamenti választásokat, amelyeken a lakosság fáradtsága és kimerültsége miatt az utóbbi évek legalacsonyabb részvételi aránya volt. Melonit a Stern című német lap "Európa legveszélyesebb nőjeként" jellemezte neofasiszta eszméi miatt, amelyekhez mindig is kötődött, mivel csodálója volt Benito Mussolini fasiszta diktátornak, aki 21 éven át elnyomó, erőszakos és rasszista rendszerben tartotta igája alatt az olasz népet.
Meloni pártjának, a Fratelli d'Italiának van a legtöbb olyan képviselője, akit a szervezett bűnözéssel - a calabriai maffiával - való kapcsolat miatt tartóztattak le. A pártokat, amelyekkel koalícióra lép - Matteo Salvini Ligáját és Berlusconi Forza Italiáját - idegengyűlölő profiljuk jellemzi, az utóbbi, Berlusconi pedig mindenféle politikai, igazságügyi, pénzügyi és szexuális botrányba keveredett, és azzal vádolják, hogy egy sátánista szektához tartozik.
A Rockefeller Aspen Intézethez tartozó Meloni egyik célja a fasizmus normalizálása, társadalmi elfogadottsága. Egy olyan ideológia, amelyet a múlt században társadalmi konszenzus alapján "az abszolút gonosz", társadalomellenes, alapjog-ellenes és idegengyűlölő ideológiaként határoztak meg, ahol az állam hatalma az egyén jogai felett áll, és ahol a militarizmus, a nacionalizmus és az imperializmus a fő eszmék. Ráadásul politikai pártjának finanszírozási forrásai ugyanazok a nemzetközi vállalatok, amelyeket beszédében bírál, így megtévesztve követőit, akik öntudatlanul azt hiszik, hogy Meloni változást hoz Olaszországban, holott ennek az ellenkezője igaz.
Az Alcyon Plejádok által készített videó