Clicks23
ro.news

Cardinalul iubitor de homosexuali îi proslăvește pe „eroul” Ioan Paul al II-lea

„Am crescut iubindu-l atât de mult; el a fost un erou pentru mine, din cauza măreției sale ”, a declarat cardinalul din Mumbai Oswald Gracias, într-o predică care comemora centenarul nașterii lui Ioan Paul al II-lea. (AsiaNews.it, 18 mai).

Gracias l-a decorat pe Ioan Paul al II-lea cu atribute hiperbolice aplicate în mod obișnuit lui Francisc: „plin de milă”, „plin de dragoste pentru cei mai săraci și marginalizați."

În lumina evenimentelor recente, Ioan Paul al II-lea a avut „un mesaj special pentru noi în această pandemie”, a subliniat Gracias, deoarece „întreaga lume este în dezordine, situația economică, situația socială, situația politică, dar Papa are o mare credință (sic!)."

Gracias este membru al Consiliului Cardinalilor lui Francisc. Aceasta a fost probabil o recompensă, deoarece Gracias a fost printre primii susținători al conclavului lui Francisc. Gracias dorește să desființeze celibatul preoțesc. În octombrie 2015, el a solicitat faptul că Biserica „are nevoie” de oameni care se angajează în desfrâu homosexual.

Imagine: Oswald Gracias, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsHleldeofqq